10459044_1474001212839752_90641710520349169_o.jpg

20 jaar Drielanden

Dit jaar bestaat Drielanden 20 jaar. Elk lustrum probeert de bewonersvereniging met de wijk dat te vieren. Dus ook nu het 20-jarig bestaan. Er is een speciale lustrumcommissie die al met de voorbereidingen begonnen is.

Het feest vindt plaats in het weekend van 25 en 26 september 2015.

Wat zijn de plannen?

In grote lijnen ziet het programma er zo uit: op vrijdagavond beginnen we met een wandeling door de wijk onder leiding van een stadsecoloog. Daarna vindt de openingsborrel plaats in de feesttent.

In de tent is een tentoonstelling over 20 jaar Drielanden: foto's, filmpjes, krantenknipsels, muziek en nog veel meer.

Zaterdag 26 september is het de hele dag feest. Overdag is er een markt met duurzame en/of streekgebonden producten, met natuurorganisaties etc. Er zijn activiteiten voor kinderen en jongeren en 's avonds is er een feest voor alle Drielanders met muziek.

We houden een fotowedstrijd (de mooiste foto van Drielanden), daarvoor is een jury, maar alle bewoners mogen ook stemmen, 's avonds is de prijsuitreiking.

Wat is daar voor nodig?

Kort samengevat zijn voor zo'n feest twee dingen nodig: geld en vrijwilligers. Met de fondsenwerving zijn we hard bezig. Ook alle bewoners zal nog om een bijdrage gevraagd worden.

Maar wat we vooral vragen van alle Drielanders is hun medewerking. In de voorbereiding en op de dag zelf. Wil je meehelpen met bv. het organiseren van de markt, van de activiteiten voor kinderen/jongeren of van de tentoonstelling? Of wil je op het feest zelf helpen in de catering, het opbouwen en afbreken van de tent of de markt. Wil je zelf op de markt staan, kun je muziek maken? Er zijn allerlei grotere en kleinere klussen te doen.

Op de ALV van 10 maart willen we verder praten over het feest, de organisatie, het werven van fondsen en natuurlijk kun je je dan opgeven om mee te helpen met één van de onderdelen van het feest.

Weet je nu al dat je wilt helpen? Geef je dan op bij Mieke via het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet,

De lustrumcommissie
(Navya Dijkstra, Mieke Kop en Annie Postma) en het bestuur van de bewonersvereniging.